berenklauw foto compr.jpg
Rust in de chaos en terug naar de kern, Arianne 40 jaar

Floor is down to earth, maar de wereld is niet plat. Ze betrekt wel het spirituele, omdat daar nou eenmaal een veel grotere basis ligt voor ons mensen dan de meeste mensen weten of denken. Ze doet dat alleen op het niveau dat bij mensen past, tast eerst goed af en brengt de klant stukje bij beetje bij wat voor hem of haar nodig is en ‘kan handelen’. Dat voelt ze goed aan.
 

Floor heeft mij geleerd orde in de chaos te scheppen en om uiteindelijk zelf tot de oplossingen te kunnen komen. Dus, waar moet ik me op richten om in mezelf de antwoorden te vinden die mij verder me helpen, in plaats van dat zij degene is die in de sessie altijd de antwoorden gaf waar ik maar een geringe tijd op kan varen.

 

Wat mij ontzettend heeft geholpen is dat zij durft uit te spreken hoe ik het gevoel ervaar zoals ik het beleef, maar waar ik geen woorden aan kan geven. Dat is soms waar het vast loopt bij mij, omdat ik het niet helemaal kan omschrijven of vastpakken wat er speelt. Dat steuntje is soms net nodig om het zelf te snappen.

 

De nazorg vind ik heel bijzonder. Floor komt altijd nog even terug op iets: wat betekent het, wat heb je nog gevonden, ervaren of is nog binnen gekomen. Altijd klaarstaan voor een tussendoorvraag… zonder het gevoel te geven dat dat eigenlijk niet kan. Heel laagdrempelig.

 

Kortom: de kracht van Floor zit m wat mij betreft in het werken aan het vinden van de plek waar je altijd zelf je antwoorden kan vinden en op het moment de steun te geven die dan nodig is. Én dat ze écht (met alles wat in haar zit) betrokken is en in de persoon duikt. Voor tijdens en na de ‘sessie’.