top of page
krachtvoorwerp Riet_edited.jpg
Pure afstemming. Jacky 34 jaar

"Ik vroeg Floor een krachtvoorwerp voor me te maken. Iets wat mij in mijn werk en leven tot steun kan zijn. Waar ik op terug kan pakken. Me toe kan richten. Een voorwerp dat me helpt contact te houden met de kracht die van nature in me aanwezig is. Dus zo geschiedde... Floor stemde af. Ik liet los. En vertrouwde vol op haar creativiteit en de precisie waarmee zij afstemt en haar creaties op maat weet te maken.

 

Een aantal weken later zat ze tegenover me in de woonkamer. Ik wist werkelijk van niets. Ik sloot mijn ogen. Zij legde het voorwerp in mijn handen. Eén grote verrassing die me vol in het hart trof. Toen ik deze rozenkrans in mijn handen sloot was het alsof ik haar al jaren bij me droeg. Diep getroffen door de lading die het voorwerp voor me had gekregen. Waar Floor nog niet wist dat het geloof door het overlijden van mijn opa zo'n belangrijke rol had gekregen. Over heldere afstemming gesproken.

 

En nu... heeft dit krachtige voorwerp een plek in mijn woonkamer. En op momenten waarop ik extra steun kan gebruiken hou ik haar vast of draag ik haar bij me. Als een trouwe metgezel."

bottom of page