top of page
Ervaringen
Krachtvoorwerp
Nog elke dag put ik kracht uit het voorwerp. Alex, 51 jaar

"Ik ben normaliter een nuchtere, rationele vent, die alles met gezond verstand wil oplossen. Maar soms kom je er in moeilijke tijden met je hoofd niet uit en kun je moeilijk bij je gevoel komen. Ik zat in de knoop en had een hulplijn nodig. Zo kwam ik bij Floor uit.

 

Zij hoorde me aan en stelde voor om een krachtvoorwerp voor me te gaan maken. Dat sprak me heel erg aan. Na enige tijd belde ze dat het voorwerp klaar was en dat ik het in ontvangst kon komen nemen. In haar hele mooie atelier werd ik verwelkomd en na een korte ontroerende ceremonie kreeg ik het voorwerp in handen. Ik brak meteen! Er kwam zoveel los, het ging weer stromen.

Ik ben zo dankbaar voor haar aandacht, energie en liefde die ze erin heeft gestoken.

Nog elke dag put ik kracht uit het voorwerp dat Floor voor me gemaakt heeft."

Krachtvoorwerp
De creatie sessie heeft veel teweeg gebracht. Hanna, 29 jaar

"Ik kwam bij Floor voor een creatie sessie. In haar atelier voelde ik me gelijk fijn. De ruimte is heel inspirerend en prettig. Je wordt gelijk rustig als je binnenstapt. En ik voelde me bij Floor heel welkom en me enorm door haar gezien. Er zit niks tussen. Ze stemde zich helemaal op mij af en alles wat door Floor heen gaat en ze benoemd is raak en kwam bij mij binnen. Ze zag me in mijn ziel. En dat was precies wat ik nodig had. Ik kreeg een hele duidelijke spiegel. En dat voelde niet eens ongemakkelijk. Het voelde vooral alsof ik thuis mocht komen in mezelf. Dat dit bewerkstelligd werd in een korte sessie vond ik heel bijzonder en krachtig.

 

Het is mooi hoe intuïtief Floor werkt. Ze weet niet hoe een sessie gaat lopen of wat we tegen gaan komen, maar daarin is ze heel comfortabel. Zo kon ik me er makkelijk aan over geven en gingen we het avontuur samen aan. Ze nam me mee in dat wat zich aandiende. Dat werkte heel goed, echt spot on.

 

Het vervolgens maken van een creatie, waarin dat waar het voor mij om gaat wordt bekrachtigd, is niet alleen fijn om te doen. Het is ook heel mooi omdat het iets tastbaars is wat ik mee naar huis kon nemen en wat ik bij me draag de komende tijd. Ik kan er naar kijken en er contact mee maken. Het helpt me herinneren aan waar het om ging en gaat. Het blijft dus niet bij een sessie waarin dingen aan de orde komen en je iets maakt. Juist daarna doet de sessie en het krachtvoorwerp zijn werk nog. Bij mij zeker. Het heeft veel teweeg gebracht: de dagen er na heb ik een hele belangrijke knoop door kunnen hakken, wat me veel opluchting en ruimte geeft."

Kussens op maat
Een kleurrijk geheel. Met liefde gemaakt. Rianne, 33 jaar

"Ik vroeg Floor acht meditatiekussens te maken. Kussens die ik kan gebruiken in mijn werk als coach en trainer. Samen keken we naar het kleurenpallet van mijn interieur. En keek Floor heel precies naar wie ik ben en wat ik in mijn werk doe.

 

Ze maakte acht unieke exemplaren. Kunstwerkjes die samen een kleurrijk geheel vormden. Waar dat alles van mij en mijn werk in zichtbaar en voelbaar werd. De diversiteit. De verfijning. De afstemming. Wat een gift dat deze unieke kussens zo hun werk in mijn ruimte mogen doen. Zoveel dank lieve Floor. Zo fijn. Jouw talent!

Kussen op maat
Samen creëren van hart tot hart, Siem 10 jaar

"Siem werd 10 jaar. Hij gaf al weken te kennen dat hij heel graag een kussen wilde, net zoals mijn meditatiekussen. Om lekker op te kunnen zitten. Ik stelde aan Floor de vraag of ze een kussen voor Siem wilde maken, ter ere van deze speciale verjaardag, afgestemd op hem. 

Wat er vervolgens ontstond was prachtig.

 

Floor nodigde Siem uit in haar sfeervolle atelier. Door middel van vragen, kijken, luisteren en afstemmen maakte Floor van hart tot hart verbinding met Siem. Waardoor er een mooi gesprek ontstond wat als inspiratie voor het kussen diende. In de weken na dit gesprek hield Floor ons op de hoogte van haar plan en stelde ze nog een aantal vragen aan Siem. Hij werd op een hele prettige manier bij het maakproces betrokken, Floor communiceerde echt met hem, open en met humor. Hij had ideeën, Floor verweefde dit met haar fijngevoeligheid in het kussen.

Als finishing touch nodigde Floor, Siem nog één keer uit. Om samen de laatste hand aan het kussen te leggen. 

Siem vertrok naar huis, trots en blij met een meditatiekussen wat zijn fijne eigen eilandje is geworden."

Krachtvoorwerp
Pure afstemming. Jacky 34 jaar

"Ik vroeg Floor een krachtvoorwerp voor me te maken. Iets wat mij in mijn werk en leven tot steun kan zijn. Waar ik op terug kan pakken. Me toe kan richten. Een voorwerp dat me helpt contact te houden met de kracht die van nature in me aanwezig is. Dus zo geschiedde... Floor stemde af. Ik liet los. En vertrouwde vol op haar creativiteit en de precisie waarmee zij afstemt en haar creaties op maat weet te maken.

 

Een aantal weken later zat ze tegenover me in de woonkamer. Ik wist werkelijk van niets. Ik sloot mijn ogen. Zij legde het voorwerp in mijn handen. Eén grote verrassing die me vol in het hart trof. Toen ik deze rozenkrans in mijn handen sloot was het alsof ik haar al jaren bij me droeg. Diep getroffen door de lading die het voorwerp voor me had gekregen. Waar Floor nog niet wist dat het geloof door het overlijden van mijn opa zo'n belangrijke rol had gekregen. Over heldere afstemming gesproken.

 

En nu... heeft dit krachtige voorwerp een plek in mijn woonkamer. En op momenten waarop ik extra steun kan gebruiken hou ik haar vast of draag ik haar bij me. Als een trouwe metgezel."

bottom of page