top of page
oie_transparent (14).png
De creatie sessie heeft veel teweeg gebracht. Hanna

Ik kwam bij Floor voor een creatie sessie. In haar atelier voelde ik me gelijk fijn. De ruimte is heel inspirerend en prettig. Je wordt gelijk rustig als je binnenstapt. En ik voelde me bij Floor heel welkom en me enorm door haar gezien. Er zit niks tussen. Ze stemde zich helemaal op mij af en alles wat door Floor heen gaat en ze benoemd is raak en kwam bij mij binnen. Ze zag me in mijn ziel. En dat was precies wat ik nodig had. Ik kreeg een hele duidelijke spiegel. En dat voelde niet eens ongemakkelijk. Het voelde vooral alsof ik thuis mocht komen in mezelf. Dat dit bewerkstelligd werd in een korte sessie vond ik heel bijzonder en krachtig.

Het is mooi hoe intuïtief Floor werkt. Ze weet niet hoe een sessie gaat lopen of wat we tegen gaan komen, maar daarin is ze heel comfortabel. Zo kon ik me er makkelijk aan over geven en gingen we het avontuur samen aan. Ze nam me mee in dat wat zich aandiende. Dat werkte heel goed, echt spot on.

Het vervolgens maken van een creatie, waarin dat waar het voor mij om gaat wordt bekrachtigd, is niet alleen fijn om te doen. Het is ook heel mooi omdat het iets tastbaars is wat ik mee naar huis kon nemen en wat ik bij me draag de komende tijd. Ik kan er naar kijken en er contact mee maken. Het helpt me herinneren aan waar het om ging en gaat. Het blijft dus niet bij een sessie waarin dingen aan de orde komen en je iets maakt. Juist daarna doet de sessie en het krachtvoorwerp zijn werk nog. Bij mij zeker. Het heeft veel teweeg gebracht: de dagen er na heb ik een hele belangrijke knoop door kunnen hakken, wat me veel opluchting en ruimte geeft.

bottom of page