IMG_5174_t compr_edited.jpg
IMG_5217_t compr_edited_edited_edited.jp
Floor kralen laag_edited_edited_edited.jpg
Creaties op maat

Bij Atelier Floor ontstaan creaties met liefde en aandacht, afgestemd en op maat gemaakt.
Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. 
Heb je andere wensen of ideeën? Laat het me weten. Ik kijk, denk en voel graag met je mee.

Meditatiekussen

De meditatiekussens van Atelier Floor
zijn ronde kussens waarop je kunt zitten op de grond. Niet alleen om op te mediteren. Ook als poefje of zelfs als bijzettafeltje doen ze graag dienst. 
De kussens worden op maat ontworpen en met de hand gemaakt. Ieder kussen heeft een eigen, uniek karakter.


De hoes is gemaakt van kwalitatieve, natuurlijke materialen en is uitwasbaar. De kussenvulling bestaat uit biologische boekweitkaf en is navulbaar.
 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor het laten maken van een meditatiekussen kun je me een mailtje sturen.

kussen FloorL_edited.jpg
Krachtvoorwerp
krachtvoorwerp Riet.jpg

Er zijn van die momenten in het leven dat hulp heel welkom is. Dat het fijn is als je iets hebt wat je steun en troost geeft. Bescherming en geborgenheid. Of juist focus en daadkracht.
Iets wat er speciaal is voor jou.


Een krachtvoorwerp op maat van Atelier Floor wordt afgestemd en persoonlijk voor je gemaakt. Datgene waar het voor jou om gaat wordt er in bekrachtigd.
Het voorwerp bestaat uit verschillende, natuurlijke materialen.
Afhankelijk van de vorm die het krijgt kun je het ergens neerzetten, ophangen of bij je dragen.

Je kunt een krachtvoorwerp voor jezelf laten maken. Of als cadeautje laten maken voor iemand anders. Het is mooi om te geven en bijzonder om te krijgen. Én het is ook mogelijk om met mij samen een krachtvoorwerp te maken.
Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je me een mailtje sturen.

Mooie herinnering in een andere vorm
Tasje Jill_edited.jpg

Je hebt een kledingstuk of ander bijzonder voorwerp van een dierbaar persoon, die er niet meer is en waar je fijne herinneringen aan hebt. Ik help je graag de herinnering levend te houden door hier iets moois van te maken.

 

Samen kijken we naar jouw wensen, wat je met het item zou willen en hoe je het zou willen gaan gebruiken. Vervolgens ga ik er mee aan het werk. Daarbij stem ik af op de energie van het voorwerp en op die van de persoon van wie het item was. Op die manier blaas ik er nieuw leven in. Zo krijgt een mooie herinnering in een andere vorm opnieuw een plekje aan jouw zijde. 

Heb jij iets liggen wat je graag op deze manier een tweede leven wil geven, stuur me een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Je steentje bijdragen

Een edelsteen, met zijn eigen genezende werking en kracht, cadeau geven. Afgestemd op wat iemand nodig heeft. Dat is niet alleen persoonlijk en bijzonder. Dat is letterlijk en figuurlijk je steentje bijdragen aan iemands welzijn.


Via een foto voel ik welke steen het beste (op dat moment) bij iemand past. Inclusief een omschrijving over de werking, maak ik er een mooi cadeautje van.

En wil je het nog persoonlijker maken, dan is het mogelijk een boodschap bij het steentje te ontvangen. Met tekst geheel afgestemd op diegene voor wie het steentje bedoeld is.


Een edelsteen met omschrijving kost € 15,-.
Een edelsteen met een persoonlijke boodschap kost € 22,50.

steentjes.jpg