top of page
IMG_5174_t compr_edited.jpg
IMG_5217_t compr_edited_edited_edited.jp
Floor kralen laag_edited_edited_edited.jpg
Creaties op maat

Bij Atelier Floor ontstaan creaties met liefde en aandacht, afgestemd en op maat gemaakt.
Meestal in opdracht. Een dierbaar aandenken, een meditatiekussen of een krachtvoorwerp. 
Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.
Heb je andere wensen of ideeën? Laat het me weten. Ik kijk, denk en voel graag met je mee.

Dierbaar aandenken
trui opa Riet.jpg
kussen opa Riet.jpg

Als je iemand in je omgeving verliest, blijven naast alle herinneringen, de tastbare voorwerpen van die persoon achter. Een dierbaar kledingstuk of een gebruiksartikel van diegene gooi je dan niet snel weg. Maar het belandt soms wel achterin een kast waardoor het niet echt zichtbaar meer is. 

 

Hoe fijn zou het zijn om zo’n item in een voor jou passende, nieuwe vorm te gieten, zodat het meer zichtbaar wordt en bij je kan zijn. Het zo te verweven in je huidige leven. 
Ik help je graag om de herinnering levend te houden door er iets moois van te maken wat je kracht kan geven en je kan helpen verder te helen. 

Samen kijken we naar jouw wensen, wat je met het item zou willen doen. Ook als je nog geen idee hebt, ben je uiteraard welkom. Vervolgens ga ik er mee aan het werk. Daarbij stem ik af op de energie van het voorwerp en op die van de persoon van wie het item was. Op die manier blaas ik er nieuw leven in. ​En krijgt het, in een andere vorm, opnieuw een plekje aan jouw zijde. 

 

Heb jij iets liggen wat je graag als aandenken op deze manier wil verweven in jouw leven, stuur me een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 

Op mijn portfolio pagina vind je verschillende aandenken-projecten die ik eerder heb gemaakt.

Meditatiekussen

De kussens van Atelier Floor zijn meditatiekussens en bolsters die je kunt gebruiken op de grond. Niet alleen om mee te mediteren. Ook als poefje, voetenbankje, bankkussen of zelfs als bijzettafeltje doen ze graag dienst. De kussens worden op maat ontworpen en met de hand gemaakt. Ieder kussen heeft een eigen, uniek karakter. Geschikt voor volwassenen en kinderen!

De hoes is gemaakt van kwalitatieve, natuurlijke materialen en is uitwasbaar. De kussenvulling bestaat uit biologische boekweitkaf en is navulbaar.

 

Zie hier een aantal voorbeelden van kussens die ik in opdracht heb gemaakt. Of kijk in mijn webwinkel waar unieke exemplaren te koop zijn.
 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor het laten maken van een meditatiekussen kun je me een mailtje sturen.

IMG_1796.JPG
IMG_1797.JPG
Krachtvoorwerp
krachtvoorwerp Riet.jpg

Er zijn van die momenten in het leven dat hulp heel welkom is. Dat het fijn is als je iets hebt wat je steun en troost geeft. Bescherming en geborgenheid. Of juist focus en daadkracht.
Iets wat er speciaal is voor jou.


Een krachtvoorwerp op maat van Atelier Floor wordt afgestemd en persoonlijk voor je gemaakt. Datgene waar het voor jou om gaat wordt er in bekrachtigd.
Het voorwerp bestaat uit verschillende, natuurlijke materialen.
Afhankelijk van de vorm die het krijgt kun je het ergens neerzetten, ophangen of bij je dragen.

Je kunt een krachtvoorwerp voor jezelf laten maken. Of als cadeautje laten maken voor iemand anders. Het is mooi om te geven en bijzonder om te krijgen. Én het is ook mogelijk om met mij samen een krachtvoorwerp te maken tijdens een creatie sessie.
Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je me een mailtje sturen.

bottom of page