top of page
wol 2_edited_edited_edited.jpg
2015-11-26 10_edited.jpg
kralen.jpg
Creatieve sessies

Tijdens een creatieve sessie bij Atelier Floor creëren we samen. Afgestemd met een intentie. Waarbij ons hart spreekt. Onze intuïtie leidt. En onze handen het werk doen. Laat je verrassen door het resultaat.

Creëeren met kinderen

Bij Atelier Floor zijn kinderen meer dan welkom.
Als ze niet lekker in hun vel zitten. Als er iets vervelends is voorgevallen. Of als hen iets dwars zit. Ook als niet aantoonbaar is wat er speelt. Via de creatieve weg ga ik met kinderen in gesprek. Van hart tot hart. Vaak zijn woorden daarbij niet nodig. We laten ons leiden door onze intuïtie. Materialen komen als vanzelf ter tafel. Van papier tot stof. Van krijt tot kraal. Onze handen doen het werk. Tijdens onze creatieve ontmoeting wordt zichtbaar wat een kind nodig heeft, wat helpt en wat helend is. 


Een creatieve sessie met kinderen duurt gemiddeld een uur tot anderhalf en kost € 75,-. Voor een afspraak of eventuele vragen: contact@atelier-floor.nl.

 

Je eigen krachtvoorwerp* maken
IMG_20220111_154243.jpg

Afgestemd op jouw intentie of behoefte gaan we met z'n tweeën creëren. We starten blanco en laten ons leiden door onze intuïtie en geven onze handen de vrijheid. Het is verrassend wat zich dan aandient. 

Wat jij nodig hebt, wat jou kan helpen en in welke vorm wordt namelijk gaandeweg de workshop zichtbaar. Dat kun je niet van tevoren bedenken. Het proces en het resultaat is magisch en krachtig. En werkt nog lang door.

Ben jij nieuwsgierig hoe jouw intuïtie je creativiteit kan laten stromen? En op deze manier van binnenuit iets kan laten ontstaan wat heel krachtig voor jou kan werken. Gun jezelf dan deze mooie ervaring en dit bijzondere cadeau aan jezelf!

Een krachtvoorwerp maken duurt ongeveer 2 uur en kost € 95,00
Voor een afspraak of eventuele vragen: 
contact@atelier-floor.nl.

*Krachtvoorwerpen worden gemaakt met materialen uit de natuur. Alle bomen, planten, stenen en dieren beschikken over hun eigen specifieke energie en kracht. Door materialen te combineren maak je je eigen unieke krachtvoorwerp.Op die manier geeft jouw krachtvoorwerp je datgene wat je nodig hebt. En maakt je bewust en aandachtig.

Cadeaubon creatieve sessie

Wil je iemand in het zonnetje zetten met een creatieve sessie bij Atelier Floor? Dat kan met een cadeaubon die ik graag op maat voor je maak . 

Voor overleg of vragen: contact@atelier-floor.nl.

 

Round Photo_Jan272023_155216_edited.png
bottom of page